L’àcid hialurònic natural és una substància amb diverses aplicacions que van des del tractament de dolors relacionats amb les articulacions fins a tractaments de bellesa. Es part fundamental de les cèl·lules de la pell i també de la construcció de articulacions i cartílags. Es l’encarregat de que l’organisme es mantingui humit i les fibres tinguin flexibilitat. També te un paper clau en la producció de col·lagen, la proteïna encarregada de l’estructura de la pell.

En els tractaments de cosmètica en clíniques l’àcid hialurònic ens seria injectat directament a les arrugues per omplir-les i aconseguir una pell més fina, però ens centrarem en els tractaments de bellesa que podem fer nosaltres mateixes a casa, utilitzant l’àcid hialurònic de forma tòpica, aplicant-lo directament a la pell ja sigui en crema o sèrum. L’objectiu és el mateix amb la diferència que els resultats seran menors, això sí ens estalviarem el trauma de passar per la clínica i podrem fer el tractament de forma molt més còmoda i molt més econòmica.

Els resultats son considerables si el tractament es manté amb constància durant un temps i els resultats seran progressius de forma que no sortirem amb una cara diferent com seria el cas d’un tractament clínic.

A l’igual que la resta del cos la pell envelleix i la producció d’àcid hialurònic disminueix poc a poc fins a arribar a un 10% a la tercera edat. A causa d’aquesta manca la humitat de la pell disminueix de forma considerable i perd la elasticitat d’una pell jove, presentant els típics signes d’envelliment.

Àcid hialurònic. Funciona?
Etiquetat a: