Ja tenim disponibles a la farmàcia els productes de Cumlaude de la gamma Summum:

Cumlaude Summum Crema (dispnible en pack oferta de 2 unitats!)

Tractament reparador amb alta concentració d'actius reparadors i regeneradors que disminueix en profunditat i de forma intensiva els signes d'envelliment provocats pels 4 tipus d'envelliment de la pell.

Composició: Pycnogenol®, Syn-Ake®, Ácido Hialurónico, Vid roja, Ácido mandélico, Ginkgo biloba, Pycnogenol® is a registred trademark of Horphag Research Ltd. Syn-Ake® is a trademark of DSM

 

Cumlaude S-Ferulic amb Contorn d'ulls de REGAL!

Tractament d'acció ràpida amb una alta concentració d'actius antioxidants que actuen neutralitzant els radicals lliures i proporciona una alta protecció davant l'envelliment fotoinduït.  Conté Superòxid Dismutasa i Àcid Ferúlic. La fórmula també inclou actius antiedat que eliminen les arrugues superficials, hidraten i eliminen els signes de fatiga de la pell.

Contorn d'ulls reparador indicat per prevenir i reparar l'envelliment del contorn dels ulls. Alta concentració d'actius totalment compatibles amb la pell i el contorn ocular.
Disminueix l'aparició de bosses i ulleres. Per a tot tipus de pells.

Cumlaude Summum en Càpsules

Complement nutricional amb actius seleccionats de gran efecte antioxidant per prevenir i disminuir els signes visibles de l'envelliment de la pell.
Per a conseguir una millor eficàcia combina'l amb Summum Crema, Summum Gel, Summum Radiance o Summum Sèrum.
Composició: Pycnogenol®, Vid Roja, Vitamina E, Coenzima Q10, Biotina, Aceite de Onagra

Cumlaude Summum Gel

Tractament antiedat  il·luminador especialment formulat per augmentar la lluminositat de la pell i regenerar-la, tornant-li la capacitat natural de reflectir la llum.

Cumlaude Summum a la farmàcia
Etiquetat a: