Ulleres de sol filtre UVMoltes vegades haureu vist, potser haureu pensat en comprar-les o fins i tot haureu comprat ulleres de sol de baixa qualitat amb preus molt baixos i en moltes ocasions imitant marques conegudes.
Això pot suposar un problema per la teva salut!

 

Diferències entre ulleres bones i dolentes

Els nostres ulls per protegir-se del sol quan ens trobem en un ambient molt lluminós contrauen la pupil·la per deixar passar menys llum i per tant també menys radiació.

Les ulleres amb lents de qualitat tenen dues funcions: evitar la molèstia que ens provoca la llum i també filtrar les radiacions amb un filtre UV adequat.

Les ulleres de menor qualitat només fan la primera funció, reduir la quantitat de llum que arriba als nostres llums, però en canvi no filtren les radiacions que arriben directament sense obstacles a l’interior dels nostres ulls.

Què ens pot passar?

Ens podem quedar cecs per utilitzar ulleres de baixa qualitat? Possiblement no, però podem tenir fàcilment molèsties passatgeres degut a cremades lleus de la còrnia o fins i tot, en exposicions prolongades, poden provocar l’aparició d’astigmatisme, cataractes o degeneració de la retina.

Riscos de les ulleres de sol de baixa qualitat
Etiquetat a: